Το InterviewBooth μας σας προσκαλεί να μοιραστείτε τη φωνή, τα συναισθήματα και τις συμβουλές των παλαιότερων σε έναν δημοσιογραφικά πλαισιωμένο χώρο για συνεντεύξεις! Σε αυτήν την ανεπίσημη σκηνή, καταγράφουμε συνεντεύξεις από εσάς, τους αγαπημένους σας, καλεσμένους και φίλους, συνδυάζοντας μνήμες, ευχές και σοφίες για να δημιουργήσουμε ένα πραγματικό βίντεο - ευχολόγιο.
Κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία να αφήσουμε το ίχνος μας στον χρόνο και να συνεισφέρουμε στην ιστορία του ζευγαριού. Μέσα από τις συνεντεύξεις που προσφέρουμε , δημιουργούμε έναν πολύτιμο θησαυρό αναμνήσεων και συμβουλών που θα σας συντροφεύει για πάντα.
Οι συνεντεύξεις στο InterviewBooth αποκαλύπτουν τα γνήσια συναισθήματα και τη σύνδεση που έχετε μοιραστεί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Καλούμε τους αγαπημένους σας να μοιραστούν τις ευχές τους, τις αναμνήσεις τους και τις πολύτιμες συμβουλές τους, δημιουργώντας έναν ειλικρινή και αυθεντικό προβολέα του πνεύματος της ημέρας σας.
Το InterviewBooth αναδεικνύει την ποικιλία των φωνών και των απόψεων που συγκεντρώνονται σε μια ειδικά σχεδιασμένη ατμόσφαιρα. Τα βίντεο-πορτρέτα και οι δηλώσεις που καταγράφονται αντανακλούν το μοναδικό ταξίδι σας και είναι ένα δώρο προς εσάς από την παράσταση που παίζεται γύρω σας.
Δημιουργούμε έναν διαχρονικό τρόπο να αντικρίζουμε την αγάπη, την ανάμνηση και τις συμβουλές που σας περιβάλλουν. Αυτή η υπηρεσία είναι η πρόσκληση σε όλους να γίνουν μέρος της ιστορίας σας, δημιουργώντας μια πολύτιμη αντίθεση στον πορεία του χρόνου.
Back to Top